Torna el bus llançadora a les platges de Vilanova, que ja no serà gratuït per a majors de 16 anys

0
267

A partir d’aquest dissabte 2 de juliol i fins al 4 de setembre, torna el bus llançadora a les platges de Vilanova. L’Ajuntament torna a activar aquest servei, enguany amb les novetats que els majors de 16 anys hauran de pagar 50 cèntims per bitllet (els altres anys era gratuït per a tothom) i que hi haurà una parada més, a l’aparcament en zona blava que enguany s’ha creat al costat de la ITV.

El bus tindrà com a punt de partida d’aparcament gratuït de la ronda Europa, davant del Leroy Merlin, s’aturarà a quatre punts de la façana maítima (platja de Far, passeig del Carme i dos llocs del passeig de Ribes Roges) i també a l’aparcament nou de la ITV. La freqüència aproximada de pas serà de 40 minuts i el preu del bitllet serà de 50 cèntims per a persones a partir de 16 anys (per als menors de 16 anys es manté gratuït).

El pàrquing de la ITV (117 places) només és gratuït per a residents a Vilanova; per a la resta, té una tarifa tova de 0,35 euros la primera hora, 0,50 dues hores, 0,70 tres hores, 1,10 euros cinc hores, 1,50 euros set hores i 2,10 euros nou hores. L’horari de la zona blava fins al 15 de setembre és cada dia de 9 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 9 del vespre.

FER UN COMENTARI