Tornen la fira de vins i els concerts gratuïts al Vijazz Vilafranca 2022

0
676

Després de dos anys marcats per la situació pandèmica, el Vijazz Vilafranca celebrarà de l’1 al 3 de jliol la seva 16a edició i ho farà amb plena normalitat, és a dir, amb el maridatge de vins i caves del Penedès amb el millor jazz internacional, tornant al seu format tradicional, amb una gran fira de vins a la rambla de Nostra de Senyora i grans concerts gratuïts a l’escenari de la plaça Jaume I. L’aforament hi deixarà de ser limitat.

El Vijazz Vilafranca, organitzat per l’Acadèmia Tastavins Penedès, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el patrocini de Banc Sabadell, avança alguns dels primers artistes confirmats: Modern Standards Supergroup (amb Bill Evans, Randy Brecker, Billy Cobham, Niels Lan Doky i Linley Marthe), que obrirà el festival el dia 1; Silvia Pérez Cruz & Farsa Circus Band (caps de cartell del dissabte a la nit) i el pianista Yessaï Karapetian, virtuós pianista i compositor, darrer guanyador del prestigiós guardó “Rising Stars Jazz Award”.

La pandèmia i les mesures sanitàries van provocar que tant el 2020 com el 2021 no hi pogués haver la fira de vins i caves. Enguany, alguns dels cellers més destacats del Penedès (més de 30) tornaran a aquest emplaçament de la rambla amb l’habitual horari de tarda-vespre-nit, per donar a conèixer més de 300 vins DO Penedès, caves DO Cava i escumosos i vins elaborats al Penedès. Tots servits amb una copa Riedel que s’endurà la gent com a record.   Per altra banda, el Casal es consolida com a espai de tastos i maridatges dirigits, maridats amb formatges, ibèrics, fruita o xocolata.

FER UN COMENTARI