Torna la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca, que aquest any també vendrà vehicles nous

0
895

El cap de setmana del 19 i 20 de juny els vehicles seran els protagonistes a Vilafranca del Penedès amb una nova edició de la Fira del Vehicle Km 0 i d’ocasió. Com a novetat destacada, en aquesta edició excepcionalment també es vendran cotxes nous, ja que fa més de dos anys que no se celebren les Fires de Maig a la capital de l’Alt Penedès i es vol donar als compradors l’oportunitat d’adquirir un vehicle de primera mà a millor preu i amb més facilitats de finançament.

Com sempre, la fira tindrà lloc al pavelló firal, amb un espai d’exposició que arriba als 7.500 metres quadrats, ja que també ocupa els exteriors i els dos pavellons semicoberts de la zona esportiva. En total s’exposaran més de 550 vehicles nous, quilòmetre zero, demos, gerència i ocasió revisats i garantits. Aquest any no hi haurà, però, maquinària agrícola de segona mà.

Aquesta serà la segona fira del vehicle que se celebra en plena pandèmia i per això els organitzadors s’han vist obligats a seguir amb les mesures de seguretat. Per això, al recinte només hi podran accedir de manera gratuïta fins a 900 persones a la vegada, amb l’obligació de portar la mascareta. A més, es reforçarà el servei de neteja i desinfecció, un fet que provocarà que la fira hagi de tancar al migdia de 14.30 a 16 hores. Per evitar contagis, els vehicles estaran tancats i només s’obriran si un visitant hi està interessat i després es desinfectarà.

L’any passat la fira del vehicle de Vilafranca del Penedès va rebre 3.750 visitants i va vendre 150 vehicles. L’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca, que organitza la fira, calcula que aquest any el nombre de visitants augmentarà després d’haver experimentat aquests dies una millora de les dades sanitàries i de veure com en els darrers mesos els concessionaris han rebut molts ciutadans interessats a comprar un vehicle.

Espai per al vehicle elèctric
La fira del vehicle també fa una aposta pels cotxes amb zero emissions i per això els diferents expositors també oferiran la possibilitat de conèixer el vehicle elèctric, veure com funciona, com es carrega i, fins i tot, provar-lo. L’espai firal disposarà d’una zona per poder conduir els vehicles, però només hi podrà entrar el possible comprador i el venedor, separats dins del cotxe per la distància de seguretat recomanada.

FER UN COMENTARI