Torna la pista de gel del Centre Vila a Vilafranca

0
1570

Aquest Nadal, Vilafranca tornarà a tenir pista de gel. L’any passat no hi va poder ser, per la pandèmia, però enguany l’Associació Centre Vila hi torna a apostar (per quinzena vegada) com a principal reclam per ajudar a dinamitzar la campanya comercial nadalenca. Serà a la rambla de Sant Francesc, del dissabte 4 de desembre al diumenge 2 de gener, amb obertura d’11 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre tots els diumenges, festius, vigílies de festius i els dies que no hi hagi escola (els dies d’escola, l’horari serà més reduït).

La presidenta del Centre Vila, Marta Vivas, afirma que “la gent en té moltes ganes, ja l’espera, i cada any ens porta molta gent de Vilafranca i de fora”. Les botigues del Centre Vila lliuraran a la seva clientela vals per anar a patinar, amb els quals només hauran d’assumir el cost del lloguer de patins (5 euros). Accedir-hi lliurement, sense val de compra, en costarà 10.

Amb Entrem i L’Espiga

Les quatre setmanes de campanya de Nadal comptaran amb també amb vals de descompte Vilafrancs i, per ajudar a decorar els aparadors de les 140 botigues associades, cadascuna disposarà d’una torreta de fusta amb una ponsètia fúcsia (color corporatiu del Centre Vila), realitzada pel centre especial de treball del grup cooperatiu Entrem, i també d’una corona de flors de color blanc amb una bola de vidre i un arbre de Nadal a dins, elaborats pel centre ocupacional de la Fundació L’Espiga. L’Espiga també ha fet punts de llibre amb pictogrames al·legòrics a tota la tipologia de comerç que hi ha al Centre Vila.

FER UN COMENTARI