Torneig de pàdel solidari amb el Centre Ricard Fortuny, a les Cabanyes

0
603
Presentació del torneig al Consell Comarcal.

Aquest cap de setmana es disputarà a les instal·lacions del Pàdel Indoor Les Cabanyes un torneig de pàdel solidari, obert a tothom, a benefici del Centre Sociosanitari Ricard Fortuny, de Vilafranca. A hores d’ara hi ha 56 parelles inscrites (a raó de 20 euros per persona), i hi ha de temps per apuntar-s’hi fins dijous. El torneig començarà divendres a les 5 de la tarda, amb partides a tres sets fins a les 10 del vespre (cada parella jugarà almenys tres partits); la següent ronda d’eliminatòria serà dissabte, de 9 del matí a 10 del vespre; i les finals seran diumenge entre les 9 i la 1 del migdia, quan es farà el lliurament de premis. Per qüestions de seguretat sanitària, no hi podrà haver públic.

Per fomentar el màxim de participació, s’han establert categories, masculines, femenines i mixtes, que van des de primera categoria, per a les millors pales de la comarca, fins a quarta (nivell iniciació) i també la categoria +90 (les edats dels dos membres de la parella ha de superar els 90 anys). Es jugarà en quatre pistes.

L’alcalde de les Cabanyes, Agustí Vallverdú, destaca tant la inclusivitat d’un esport com el pàdel, com el fet que “omple de goig veure que la societat es mou i permet mantenir les estructures que ens donen la qualitat de vida que tenim”, en al·lusió a la solidaritat del torneig amb el centre sociosanitari. La regidora d’Esports de Vilafranca, Anna Doblas, posa l’accent en el fet que el Ricard Fortuny “és un referent a Vilafranca, per les persones grans, també pels que necessiten rehabilitació després d’una operació, persones que hi fan pal·liatius, que decideixen passar els darrers dies de vida allà”. En aquests moment, al Centre ja no hi ha cap cas de covid-19 i ja estan tenint els primers ingressos nous i les primeres visites, amb moltes mesures de seguretat.

FER UN COMENTARI