La torre de 8 torna a ser dels Nens

0
729

La torre de 8 amb folre torna a ser patrimoni dels Nens del Vendrell. L’havien descarregat ja el 21 de maig al barri de Gràcia (Barcelona), però la del 91è aniversari al Vendrell havia quedat en tan sols carregada, i a la següent ocasió que havien tingut per tirar-la, a Valls, no la van portar a plaça. Ara, amb més rodatge a assaig, diumenge van descarregar la segona de l’any, també a Barcelona, en aquest cas a les Corts. I ho van fer convençuts que la completarien, ja que va ser el castell amb què van obrir plaça. I era la 30a que descarregaven des que la van recuperar l’any 2010 (més sis de carregades).

Després d’aquest castell, la colla degana del Penedès va seguir amb el 3 de 8 i amb el 4 de 8. Una nova tripleta de vuit lluny de casa, que es va culminar amb una nova cirereta de nivell, el segon pilar de 6 de l’any, que per primer cop bastien a Barcelona.

Els Marrecs de Salt també van fer la tripleta de vuit i els Castellers de Sants el 4 de 8, el 3 de 9 amb folre i la torre de 8 folrada.

FER UN COMENTARI