Torrelavit disposarà de quasi 20.000 euros de pressupostos participatius

0
190

Aquesta setmana l’Ajuntament de Torrelavit ha aprovat els pressupostos d’enguany, que s’han fixat en un total d’1,9 milions d’euros. L’ens ha volgut destacar que, per primera vegada, un 1% del pressupost (concretament 19.730 euros) es destinaran als pressupostos participatius, de manera que la ciutadania podrà decidir on invertir-los.

A més, aquest 2021 els pressupostos inclouen una partida de 17.500 euros per a cobrir els efectes de la crisi causada pel coronavirus. Segons el regidor d’Hisenda, Sergi Urbano,la previsió d’inversions és “realista” i se centrarà bàsicament en el canvi de l’enllumenat per un sistema LED i en els pressupostos participatius. Tot i així, també es preveu la instal·lació de dos punts de càrrega per a cotxes elèctrics i plaques fotovoltaiques als edificis municipals.

Un altre dels objectius del govern és fomentar el contacte dels infants amb la natura, i per això tenen la intenció de plantar arbrat i construir un túnel i una cabana a l’escola municipal, així com l’adequació d’espais didàctics a la part exterior. Aquests projectes, juntament amb una zona d’higiene canina i un desfibril·lador pel Casal de Cultura, se sumarien a les obres que s’estan duent a terme al pavelló i a l’adequació de l’aparcament i l’antiga pista de tennis.

FER UN COMENTARI