Torrelavit fixa els contenidors perquè els senglars no els tombin

0
143
contenidor de brossa orgànica anclat a terra

A partir d’ara els senglars ho tindran més difícil per tombar els contenidors de Torrelavit, perquè l’Ajuntament i la Mancomunitat Penedès-Garraf han instal·lat un sistema de fixació als contenidors de brossa orgànica perquè aquests no els puguin fer caure i quedin les deixalles escampades per terra.

En els últims mesos, la presència dels senglars als carrers del poble ha esdevingut un problema sobretot per la gestió de les escombraries, i perquè provoquen destrosses a les places, parcs i jardins públics. Per això, a finals de gener l’equip de govern va posar-se en contacte amb la Mancomunitat per trobar una solució.

El sistema instal·lat permet fixar els contenidors al carrer i evitar que es puguin tombar. L’alcalde, Manuel Raventós, confia que “aquest nou sistema de fixació podrà solucionar, de forma provisional, el problema que han generat els senglars i les molèsties que se’n deriven”. Raventós adverteix, però, que Torrelavit no és l’únic municipi que pateix aquest problema i demana que s’abordi de forma global per trobar una solució comarcal.

 

FER UN COMENTARI