Torrelavit i Can Rossell cancel·len la festa major

0
508
AJUNTAMENT DE TORRELAVIT

La Comissió de Festes de Torrelavit i l’Associació de Veïns de Can Rossell han decidit suspendre les festes majors de Torrelavit i Can Rossell davant l’increment dels brots de coronavirus que s’han registrat en les últimes setmanes.

El municipi se suma a les suspensions que estan anunciant la majoria de municipis del territori, totes a causa de no poder garantir completament el compliment de les mesures de seguretat actuals o per no permetre una celebració adequada de les festes.

La decisió, acordada per l’Ajuntament amb el suport de l’oposició, la Comissió i l’AAVV de Can Rossell, s’ha pres perquè “és impossible garantir les mesures de seguretat necessàries per evitar possibles contagis durant la celebració d’uns actes queestan pensats per reunir el màxim de gent possible”.

L’alcalde, Manuel Raventós, considera que ara és “el moment de la prudència” i demana la comprensió dels veïns davant “una decisió que ha estat molt difícil de prendre després de tota la feina feta per part de les comissions de festes”.

FER UN COMENTARI