Torrelles, Sant Martí, Pacs i Pontons, tindran fibra òptica el 2021

0
789

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, va ser dilluns a Torrelles de Foix per presentar el projecte de desplegament de fibra òptica als municipis de Torrelles de Foix, Sant Martí Sarroca, Pacs i Pontons, en un tram de 20 quilòmetres des de Vilafranca fins a Pontons en el qual la Generalitat invertirà 1,2 milions d’euros. L’obra està previst que s’executi durant el primer semestre del 2021.

La trobada va comptar amb la presència d’alcaldes i regidors dels municipis implicats, el delegat del govern a la Vegueria Penedès, Pere Regull; el president del Consell Comarcal Alt Penedès, Xavier Lluch, a més de representants del sector empresarial, entre d’altres.

Amb una inversió d’1.200.000 euros, s’estendran 19,6 quilòmetres nous de fibra òptica, que se sumaran als 150 ja existents a l’Alt Penedès, i permetran connectar quatre municipis nous: Sant Martí Sarroca, Torrelles de Foix, Pontons i Pacs del Penedès. Les obres s’inclouen en l’acord de Govern del 4 d’agost per accelerar el desplegament de la xarxa de fibra òptica al territori.

FER UN COMENTARI