Torres presenta el seu brandi més exclusiu

0
996

“Reserva del Mamut és una joia del mestratge de la destil·lació i del temps”. Així defineix Miquel Torres, cinquena generació de la família Torres, el brandi més exclusiu que ha elaborat el celler penedesenc des que es va iniciar en l’art de la destil·lació el 1928. Reserva del Mamut és un brandi per a col·leccionistes del qual es produiran únicament 999 ampolles, elaborades de manera artesanal amb acabats en or i numerades a mà. Reserva del Mamut és l’obra mestra de Matías Llobet, mestre destil·lador del celler Torres.

La seva singularitat radica en el llarg envelliment de més de trenta anys en roure Limousin francès i en l’elaboració a partir d’una selecció dels millors destil·lats de parellada, varietat de raïm típica del Penedès, que es caracteritza per la seva finesa, i d’una sola anyada, la del 1985. S’ha elaborat de manera artesanal, mitjançant un procés de doble destil·lació en alambins de coure, que captura l’essència del raïm.

L’exclusivitat d’aquest brandi es transmet també a través de la seva sofisticada presentació: una ampolla de vidre feta a mà, amb detalls en or i un tap de fusta de roure Limousin. El luxós estoig, també de roure, conté en el seu interior un llibre que desvetlla els secrets de l’elaboració.

FER UN COMENTARI