Tot a punt per la 76a Festa de la Bicicleta del Vendrell

0
959

El Vendrell celebrarà el diumenge 27 de maig la 76a edició de la Festa de la Bicicleta. A les 11 del matí, des de l’avinguda del camp d’Esports, es donarà el tret de sortida a la cercavila sobre rodes que enguany, com a novetat, estarà acompanyada pel grup La Dinamo, que amenitzarà el recorregut a ritme de funk, groove i àcid-jazz.

El recorregut, que enguany presenta algun canvi per agilitzar la cercavila, finalitzarà a la Rambla, on es farà el lliurament de premis a les sis millors carrosses, als tres grups més divertits i originals, al grup escolar més nombrós, al grup més nombrós que no sigui escolar, al grup que vingui de més lluny, a la bicicleta més original i a la bicicleta més ben guarnida…

A favor de l’associació oncològica Crisàlide

La festa mantindrà un any més el seu component solidari. Enguany recaptarà fons per l’Associació Oncològica Crisàlide del Baix Penedès, que treballa per dur a terme activitats per ajudar les persones amb càncer i les seves famílies, així com per donar-los suport emocional. Per un euro es podrà comprar una butlleta solidària amb aquesta entitat i entrar en el sorteig d’una bicicleta i d’un rellotge.

Dissabte es començarà a escalfar motors amb un seguit d’actes previs entre els quals destaquen una mostra sobre rodes i l’11a Pedalada Nocturna amb una ruta fins a Coma-ruga i tornada al Vendrell.

FER UN COMENTARI