Tot a punt per la Festa Major, adaptada, de Torrelavit

0
410
Foto: Casa de Cultura de Torrelavit

Entre divendres 13 i dilluns 16 d’agost Torrelavit celebrarà la seva Festa Major. Ho farà adaptant tots els actes programats a les mesures de seguretat establertes per prevenir la proliferació de la covid.

Una traca seguida del ressò dels timbals dels Tabalots i els Diables Infantils donarà el tret de sortida a la festa, el divendres a les vuit del vespre. La comitiva sortirà del Casal de Cultura i anirà fins al carrer Major. Ja a la nit, després del pregó hi haurà una cantada d’havaneres i música dels 80 amb Veneno en la piel.

L’endemà, durant tot el dia al pavelló poliesportiu hi haurà inflables i un trenet per als més petits, mentre que al vespre l’orquestra Montecarlo farà un concert i ja a la nit hi haurà Electroshowing amb Pep Show Boys.

Diumenge, 15 d’agost, serà el dia que el folklore lluirà amb una demostració a les sis de la tarda al pati de l’escola J.J Ràfols. A la nit, un concert de l’orquestra Vancouver i un espectacle de Circ acomiadaran el dia. L’endemà se succeiran sardanes, un festival d’aigua, tast de vins, un concert amb Movie Band, els Versots dels Diables i, finalment, un castell de Foc que posarà el punt final a la Festa Major.

FER UN COMENTARI