Tracart i la Banda Mestre Montserrat porten “Els miserables” a escena a Vilanova

0
1954

Aquest cap de setmana tindrà lloc al Teatre Principal l’estrena del projecte “Misesables”, que és un treball conjunt de l’escola de teatre Tracart, la Banda de Música Mestre Montserrat i la col·laboració de l’Escola Municipal d’Art i Disseny. Es tracta d’un musical que versiona el clàssic de Victor Hugo, que s’emmarca fins la programació del Principal que dona suport a projectes de joves creadors de l’escena. La representació es farà dissabte a les 9 del vespre i es repetirà diumenge a les 7 de la tarda.

En concret, la Banda Mestre Montserrat i alumnes de l’escola de teatre Tracart oferiran un concert teatralitzat, basat en textos de Victor Hugo i en temes del musical. Els components del projecte han disposat d’uns dies de residència tècnica en el Teatre Principal i un equip de tècnics han estat treballant amb la companyia, en la fase tècnica de llums, so i espai, per tal d’aportar al projecte un component tècnic professional que contribueixi a oferir una major grau de qualitat en la tècnica del projecte.

Això a banda, des de la temporada estable d’arts escèniques, el projecte “Miserables” permet arribar a un públic nou, amb una manifestació cultural emmarcada en les noves dramatúrgies, els nous formats musicals i les noves tendències.

Quatre anys de música i teatre

Fa quatre anys, Tracart i la Banda Mestre Montserrat ja van unir esforços per formar una gran família de músics i joves actors i actrius, i dur a terme una adaptació de Sweeney Todd. Més enllà del resultat final, l’objectiu que buscaven era experimentar i unir llenguatges per fer arribar una història al públic. Aquest cop, partint d’Els Miserables, persegueixen el mateix objectiu.

FER UN COMENTARI