Treballadors de l’Ajuntament de Ribes impulsen una recollida solidària de postres nadalenques

0
455
Els torrons i neules es recolliran a les entrades dels tres edificis municipals. // AJUNTAMENT DE RIBES

Els treballadors i treballadors de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes estan duent a terme una recollida solidària de torrons, neules i polvorons pel Banc d’Aliments. Aquest 2020 les campanyes del Banc d’Aliments s’han vist complicades per les limitacions i mesures de seguretat sanitària derivades de la covid-19, i no han rebut moltes de les aportacions que anys enrere recollien els voluntaris.

De fet, la crisi econòmica que ha acompanyat i que està acompanyant la pandèmia ha provocat que encara més persones hagin perdut la feina i els ingressos i que cada vegada més famílies es trobin en situació vulnerable i hagin de demanar ajut als bancs d’aliment. Per això, aquests dies els treballadors de l’Ajuntament estan fent una recollida de postres típics nadalencs i també han demanat la col·laboració a superfícies comercials.

Els punts de recollida per a les persones que hi vulguin participar s’habiliten fins aquest dimecres dia 16 a les entrades dels tres edificis municipals: la Casa de la Vila, la Masia Can Puig i l’edifici de la Vinya d’en Petaca.

FER UN COMENTARI