Tren, bici elèctrica i tast en un celler, nou producte turístic a Subirats

0
857

Coincidint amb l’arribada de la primavera, l’Ajuntament de Subirats ha tret un nou producte turístic per a amants del cicloturisme, la natura i els productes de proximitat. Gràcies a un acord amb Rodalies Renfe i la col·laboració dels agents turístics del municipi, ofereix la possibilitat de viatjar en tren al Penedès i agafar una bicicleta per pedalar entre vinyes i cellers per Subirats. L’arribada seria a l’estació de Lavern, on hi ha un punt d’informació turística i un hub amb més d’un centenar de bicicletes que els visitants poden llogar. El servei està personalitzat per l’empresa Bikemotions i compta amb 50 quilòmetres de recorregut per les rutes de Subirats, tres anelles ciclables per camins rurals, trams de carril bici i carreteres amb baixa densitat de trànsit.

L’experiència també compta amb la complicitat d’onze cellers del municipi: Albet i Noya; Casa Ravella; Cava Bertha; Cava Guilera; Caves Ventura Soler, Celler Carol Vallès, El Mas Ferrer; Eudald Massana Noya; Fèlix Massana Ràfols; Batllori i Llopart. Els cellers i caves adherits al segell “Pedala i Tasta” ofereixen un lloc de parada on poder fer un tast de vi/cava i un aperitiu.

El “Pedala i Tasta” està operatiu cada dia de la setmana, amb reserva prèvia a www.turismesubirats.cat/cicloturisme. Les bicis, elèctriques, tenen una autonomia de quatre hores, i presentant el bitllet de tren dona dret a descomptes del 20% dels serveis enoturístics que es contractin posteriorment.

FER UN COMENTARI