Tres persones han resultat afectades aquest matí per intoxicació de fum en un incendi que ha tingut lloc en un tercer pis d’un habitatge de quatre plantes situat a l’avinguda Jacint Verdaguerde l’Arboç. El foc ha afectat dues habitacions. La resta de la finca ha quedat afectada per fum; els veïns de la planta superior han quedat confinats i la resta han estat desallotjats, però ja han pogut tornar a casa seva.

Els primers d’arribar al lloc dels fets han estat una patrulla de la Policia Local. Han accedit al pis en flames i han pogut treure un veí amb mobilitat reduïda que hi vivia. Els Bombers han rebut l’avís a les 6.15 hores del matí i han traslladat fins al lloc dels fets un total de sis vehicles. 

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès tres persones per intoxicació, dues de les quals són la parella de policies Locals que han entrat en un primer moment al pis. Dels tres ferits, un és de caràcter lleu i ha estat donada d’alta, mentre que les altres dues, de poca gravetat, han estat evacuades a l’Hospital del Vendrell. El foc s’ha donat per extingit a les 7 h del matí.

FER UN COMENTARI