Tres anys de presó per a un home que va abusar de dues menors al Montmell

0
671
La façana de l'Audiència de Tarragona. // FOTO: ROGER SEGURA, ACN
Un home ha acceptat complir tres anys de presó per dos delictes d’abusos sexuals a menors comesos el passat 2015 al Montmell, segons informa l’ACN. El cas, que havia de ser jutjat a l’Audiència de Tarragona, ha quedat tancat quan les dues parts implicades han arribat a un acord de conformitat.
El condemnat havia abusat de dues germanes de vuit i tretze anys quan aquestes passaven alguns caps de setmana i les vacances a casa seva, que compartia amb el seu amic, pare de les menors. L’home ha acceptat indemnitzar les víctimes amb 7.000 euros i ha estat condemat a dos anys de presó per delicte d’abús sexual a una menor “amb introducció de membres corporals” i a vuit mesos més per un delicte d’abús sexual a una menor. La fiscalia, però, demanava catorze anys pels dos delictes i hi afegia una prevalença de relació de superioritat.
L’home hauria entrat a l’habitació de les germanes en repetides ocasions i que “els llepava els peus, dormia entre les dues i abusava d’elles”. A banda de la condemna de presó i la indemnització econòmica, l’agressor també ha estat condemnat a deu anys de llibertat vigilada i no podrà apropar-se ni comunicar-se amb les víctimes durant un període de cinc anys.

FER UN COMENTARI