Tres de cada quatre botigues del Centre Vila de Vilafranca ja tenen obert

0
1241

Entre el 70% i el 80% dels comerços associats a Centre Vila han començat a obrir aquesta setmana amb cita prèvia, sobretot, per al lliurament de comandes. Mentrestant, els comerciants i professionals aprofiten per acabar de preparar els seus establiments per a la reobertura a partir del dilluns 11 de maig.

Les perruqueries i centres d’estètica han iniciat l’activitat amb horari complet aquesta setmana, d’acord amb el decret de reobertura: cita prèvia i limitació de clients i professionals dins del recinte al 30% de la seva capacitat.

Els comerciants estan desinfectant no només els locals sinó també els productes que tenen a la venda i estan establint sistemes per mantenir la desinfecció de manera permanent un cop obrin les portes al públic. A més, des del Centre Vila es lliurarà dilluns al matí un kit de comerç segur, que se suma a les iniciatives que cada establiment ja ha pres de forma individual.

Els comerços del Centre Vila han decidit flexibilitzar i readaptar els horaris a la nova situació, retallant les hores d’obertura al públic, sempre que sigui possible, amb l’objectiu de reduir riscos innecessaris tant per als professionals com per als clients.

FER UN COMENTARI