Tres exalumnes del Milà i Fontanals dissenyen els nous banyadors del CN Vilafranca

0
2495
El nou disseny es va presentar dimarts a l'Ajuntament de Vilafranca.

Dimarts es va presentar el nou disseny que a partir d’ara utilitzaran els nedadors del CN Vilafranca, que ha estat realitzat per Duna Romagosa, Núria Grau i Gemma Pascual, tres alumnes que l’any passat van cursar segon de batxillerat artístic a l’Institut Milà i Fontanals. El nou disseny combina els colors groc, blau marí i negre i, com van detallar les seves autores, “pretén estilitzar la figura”. Yolanda Lezcano, en nom del CN Vilafranca, va explicar que van poder triar entre tres propostes i que finalment van optar pel disseny escollit perquè suposa “un retorn als orígens del club, amb línies llises i colors bàsics, després que l’anterior fos un model molt estampat”.

L’encàrrec formava part d’una col·laboració entre l’entitat esportiva i el centre educatiu que ha permès a les alumnes posar en pràctica els coneixements adquirits al llarg del curs. El director de l’Institut Milà i Fontanals, Pere Martí, i el professor David Martí van agrair al CN Vilafranca l’aposta de “cert risc” com era confiar la renovació del vestuari a estudiants de segon de batxillerat i van destacar la predisposició de les alumnes, que van treballar en el projecte durant l’estiu, malgrat ja havien deixat l’institut.

La regidora d’Ensenyament, Xell Montserrat, va felicitar l’institut i l’entitat per impulsar sinergies d’aquest tipus, que permeten als alumnes “sortir de la seva activitat habitual”. “A partir d’ara formeu part de la història del club”, va afegir la titular d’Esports, Anna Doblas.

Aquesta no és la primera vegada que el Milà i Fontanals col·labora amb entitats de la vila. L’any 2005 va crear el disseny de la samarreta de l’FM i el 2009 l’estampa de Sant Fèlix.

FER UN COMENTARI