Tres ferits a Subirats a causa d’un accident entre un turisme i un tractor

0
1061
MOSSOS D'ESQUADRA

El passat dimecres 9 de setembre agents dels Mossos d’Esquadra van detenir un jove conductor novell de 22 anys de Sant Sadurní d’Anoia per haver comès presumptament un accident de trànsit a l’alçada de Subirats.

Poc abans de les 6 de la matinada la policia va rebre l’avís d’un accident al quilòmetre 20,4 de la carretera BV-2429 al municipi de Subirats. L’accident havia tingut lloc quan un turisme havia col·lidit violentament amb un tractor i havia bolcat el tractor i el seu remolc ferint-ne el conductor. El turisme va sortir projectat contra la tanca metàl·lica de protecció de la via, que en aquell tram té un límit de velocitat de 60 km/h.

Com a resultat de l’accident tres persones van resultar ferides, una de les quals de gravetat (l’acompanyant del conductor del turisme, que va ser traslladada a Bellvitge). El conductor del cotxe mostrava símpromes d’embriaguesa i els agents van procedir a fer les proves corresponents. Pel què fa a la prova d’alcoholèmia va donar un resultat de 0,69 mg/l d’aire expirat: al tractar-se d’un conductor novell el límit era de 0,15 mg/l. A la prova de substàncies estupefaents va donar positiu per consum de THC (cànnabis).

La via va estar tallada cinc hores i el conductor del turisme va ser detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol i les substàncies estupefaents, i d’un delicte de lesions per una imprudència greu.

FER UN COMENTARI