Tripleta vilafranquina dels Castellers a Sant Quintí

0
1291

Els Castellers de Vilafranca van fer dissabte a la tarda a Sant Quintí de Mediona l’anomenada tripleta vilafranquina, és a dir, doblet de castells de nou bàsics més 4 de 8 amb agulla. Amb la torre de 9 amb folre i manilles descartada, els verds van fer una bona actuació de castells de nou en la diada castellera de la Quintinada. Van obrir plaça amb una novetat, el 4 de 8 amb agulla, que encara no havien portat a plaça. Un castell que el cap de colla Toni Bach ha manifestat que li agradaria tornar a pujar un pis més aquesta temporada, si els assajos ho fan possible. No l’assoleixen des del concurs de Tarragona de 2014.

En segona ronda, la colla de la camisa verda va descarregar el segon 4 de 9 amb folre de l’any, per acabar amb i el 3 de 9 amb folre. La intenció dels Castellers és anar portant a totes les places que sigui possible aquests dos castells de nou pisos, per tal de consolidar-ne les estructures. Els vilafranquins van acabar la diada amb el pilar de 7 amb folre.

També a Sant Quintí, els Castellers de Berga van fer el 3 de 7, 4 de 7, 3 de 7 amb agulla i pilar de 5.

Els de Cal Figarot encaren ara un cap de setmana històric per a la colla, ja que actuaran per primera vegada a Valls (Decennals de la Candela a banda). Ho faran dissabte a la tarda al Pati, i la intenció és fer-hi el màxim possible. Com a mínim hi voldran estrenar la torre de 9 amb folre i manilles, i assagen amb intensitat tant el pilar de 8 amb folre i manilles com el 3 de 9 amb folre i agulla.

FER UN COMENTARI