Fa uns minuts els equips de recerca han trobat en un meandre del riu Llobregat, a Martorell, el cos d’una noia que, segons l’alcalde de Sant Llorenç d’Hortons, Jordi Ferrer, en un 99% coincideix amb les característiques de la noia que va desaparèixer dissabte a la nit.

Els Bombers de la Generalitat, ADF, agents rurals i membres de Protecció Civil, entre altres, han estat 36 hores buscant la dona que dissabte a la nit va ser arrossegada per la torrentada a la riera de Can Francisquet, prop del càmping de Can Ferraguet, al terme de Sant Llorenç d’Hortons. La noia, de 20 anys, viatjava amb un home de 19 anys amb el seu cotxe i van intentar creuar la riera, però van quedar bloquejats per l’aigua. Els dos van poder sortir del cotxe, però ella va ser arrossegada pel cabal. Dissabte a la nit, durant tot el diumenge i ara al matí segueix la recerca de la jove, tant al torrent hortonenc com al riu Anoia entre i al Llobregat, fins a la seva desembocadura al Prat.
cyr2qjfxcaafthb-jpg-large

Al llarg de les hores han anat trobant restes del vehicle riu avall. Diumenge a la tarda el conseller d’Interior de la Generalitat, l’arbocenc Jordi Jané, va personar-se al punt de coordinació de la recerca, a Sant Llorenç. Ja ahir se sospitava que la podrien localitzar a la zona de Martorell, però les inclemències del temps, amb riada, aigua tèrbola, etc., van fer impossible als equips de submarinisme acostar-s’hi, segons relata l’alcalde hortonenc. Avui al matí ja era més fàcil i fa uns minuts l’han trobat.

La noia era veïna de Sant Joan Despí. S’havien concentrat una seixantena de joves al càmping per una festa.

FER UN COMENTARI