Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial del Camp de Tarragona investiguen la localització d’un cadàver al terme municipal d’Albinyana. Els fets van passar ahir a la nit pels volts de la mitjanit quan una trucada va alertar d’un incendi a la localitat d’Albinyana. Quan els bombers van arribar al lloc dels fets van constatar que es tractava de l’incendi d’un vehicle i van informar als Mossos que al seu interior hi podria haver el cos d’una persona.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets van poder corroborar que dins el maleter del cotxe incendiat hi havia un cadàver calcinat que, a hores d’ara i a causa del seu estat, no es pot determinar del tot si es tracta d’un home o d’una dona. Segons apunten des de l’ACN, el cadàver podria pertànyer a un home i estaria relacionat amb un assumpte de drogues, ja que el propietari del vehicle, veí del Vendrell, tindria antecedents en aquest pambit.

Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal  de la Regió Policial del Camp de Tarragona s’han fet càrrec de la investigació. El cas està sota el secret de les actuacions.

FER UN COMENTARI