La productora Bausan Films, que es troba entre les productores independents de Catalunya amb més reconeixement i amb un ventall més ampli de produccions, iniciarà demà el rodatge d’una nova minisèrie per TV3 de quatre capítols, titulada La Fossa.

Aquesta sèrie està dirigida per Agustí Vila i protagonitzada per l’actriu Nausicaa Bonnín, Núria Prims, Blai Llopis, Sergio Caballero i Marc Rodríguez; i serà un thriller que partirà de l’assassinat d’una noia que treballava en l’exhumació d’una fossa de la Guerra Civil. La investigació policial d’aquest assassinat anirà revelant crims del passat i crims més recents.

El Penedès com a escenari

Els indrets escollits per fer de plató de cinema són alguns punts d’Avinyonet: Bausan Films rodarà a Les Gunyoles, Avinyó Nou, l’Arboçar, el polígon industrial de Can Merlines i les carreteres BV-2411 i BV-2411. El centre de treball de la productora serà la Societat La Torre de les Gunyoles.

La gravació de les escenes, que s’allargarà unes tres setmanes, està oberta a l’assistència de tothom: les persones que ho desitgin podran observar com treballen els productors i actors i fer-se una idea del que passarà a les escenes de la sèrie, que no s’emetrà fins la temporada 2019-2020.

FER UN COMENTARI