TV3 retransmetrà la cavalcada de Reis de Vilanova

0
945
Adelaida Moya (regidora de Cultura), Neus Lloveras (alcaldessa) i Jordi Medina (regidor de Promoció de la Ciutat).

L’Ajuntament ha donat a conèixer el programa d’activitats lúdiques, festives i culturals de què gaudirà la ciutat d’aquí a Reis. Un programa dens, amb infinitat de propostes, en què el protagonisme principal serà per a la mainada. Possiblement la més cridanera és el fet que TV3 ha decidit fer la retransmissió en directe de la cavalcada de Reis de Vilanova, el 5 de gener a la tarda. Serà la mateixa cavalcada de sempre, amb sortida des del castell de la Geltrú i arribada a la plaça de la Vila, amb els personatges habituals a cavall, en carrosses i la presència excepcional a Vilanova de personatges del Club Super3.

Més enllà d’aquesta novetat, n’hi ha altres, com una projecció en 3D els caps de setmana de desembre i fins a Reis, a la façana de la Casa de la Vila, en què al llarg de sis minuts hi apareixeran tots els elements de la tradició nadalenca, figures del pessebre i també algun entremès de la festa major.

Una altra novetat serà la possibilitat de famílies grups d’amics de fer-se una fotografia dalt d’una tarima que hi haurà a la plaça de l’Ajuntament, amb l’sky-line de Vilanova com a teló de fons, i una sèrie de figures de pessebre a tamany natural que els protagonistes podran moure a lliure criteri, per tal de fer la fotocomposició desitjada, i fins i tot disfressant-se amb un vestuari que tindran a punt per a l’ocasió. El muntatge és obra de l’artista local Sergi Salvó “Iakare” i hi serà del 20 al 30 de desembre.

Això a banda, i a més de la presència a la capital del Garraf de la Biennal de Pessebres, el programa d’actes inclou els actes tradicionals, com el pessebre a la plaça de la Vila, la Vela del Patge Eliseu, els Pastorets al Círcol Catòlic, l’exposició de diorames, el retaule de Nadal, etc.

Objectiu: atreure públic forà

L’alcaldessa Neus Lloveras explica que són propostes “per atreure gent de fora però també és important el lleure dels vilanovins i les vilanovines”. Per tal d’atreure públic forà, l’Ajuntament publicitarà els actes a tota la vegueria i fins i tot a la Catalunya central, aprofitant la bona comunicació de l’Eix Diagonal. “La campanya és una excusa per dinamitzar el centre econòmic i comercial, amb aquesta capitalitat comercial indiscutible de l’àmbit Penedès”, ha dit el regidor de Promoció de la Ciutat, Jordi Medina.

FER UN COMENTARI