Ucraïnesos penedesencs recullen material i medicaments a Vilafranca

0
4825
Desenes de famílies ucraïneses es van començar a organitzar a partir de les manifestacions de suport del passat divendres

Aquests dies desenes d’ucraïnesos residents al Penedès s’estan organitzant per enviar material, medicaments i aliment al Consulat General d’Ucraïna a Barcelona, per tal que des d’allà l’ajut es faci arribar a Ucraïna.

Des del grup organitzatiu, que es va crear el passat divendres en el marc de les manifestacions de suport a Ucraïna, demanen que tothom que vulgui contribuir reculli mantes, sacs de dormir, llits i matalassos inflables, tovalloles i roba de llit, i també materials com piles, generadors i combustible, auriculars, làmpares i llanternes, teteres elèctriques, dipòsits per aigua potable i tècnica, producets d’higiene personal i de neteja, i aliments com xocolata sense llet, galetes, barretes energètiques, fruits secs, te i cafè, conserves (mandonguilles, sardines o tonyina, llegums…) i en general aliments enllaunats (en envasos que no siguin de vidre) preparats per consumir que no es facin malbé.

En una altra línia, també demanen medicaments i material de primers auxilis:

-Hemostàtics (Celox)

-Medicaments per cremades

-Medicaments per l’estómac

-Pomades analgèsiques i antibiòtiques

-Aigua oxigenada

-Betadine/Topiònic

-Torniquets, benes i analgèsics

-Bolquers

-Tisores, bisturís, guants

-Clorur de sodi

-Àcid tranexàmic en ampolles

-Naloxona

-Dexametasona

-Adrenalina

-Dexalgina

-Meloxicam

-Peròxid d’hidrogen

-Clorhexidina

-Hemotran

-Tovalloletes hemostàniques

-Sanger

-Ketanov

-Xeringues

-Esparadrap

-Dopamina

-Hidazepam

-Barvolal

-Corvalment

-Corvalol

-Venflons rosa i verd

-Escaiola

-Cinta americana

-Agulles per pneumotòrax

Tots els materials es poden dur al taller d’automoció Master Chip, ubicat al carrer de la Riera Gran, 8, de Vilafranca del Penedès, prop del supermercat Lidl. Les recollides al taller es faran de dilluns a dissabte 9.30 a 13h i de 15 a 19h. Des del taller s’han ofert voluntaris per acollir el material i per transportar-lo a Barcelona, i les famílies s’estan organitzant per muntar les caixes i ordenar el material en el seu temps lliure.

Per a una informació més detallada sobre el material que es demana, consultar el següent enllaç: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3097133677208389&id=1415586328696474&sfnsn=scwspwa.

 

FER UN COMENTARI