El 21 d’abril acaba la mostra artística Llibertart, impulsada per Òmnium Alt Penedès a l’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer amb l’objectiu de recaptar fons per la Caixa de Solidaritat, a favor de l’Associació Catalana pels Drets Civils. L’exposició recull obres d’una trentena d’artistes de totes les disciplines provinents de Vilafranca, Subirats, Sant Sadurní, Mediona, Vilanova, Sant Quint, Llorenç, Cubelles i el Vendrell. Els seus preus de venda van dels 50 als 500€.

L’acte d’inauguració es va celebrar el divendres 22 de març i va comptar amb la presència de Montse Puigdemont, germana del president a l’exili, i de Núria Tarrés, mare de l’Adrià Carrasco, el jove activista també exiliat a Brusel·les. Totes dues van destacar el difícil que resulta conviure amb la repressió, però la companyonia que suposen les mostres de suport com el Llibertart.

L’exposició estarà oberta al públic fins al 21 d’abril de dijous a dissabtes de sis a vuit, diumenges i festius de dotze a dues i de sis a vuit.

Foto: Jordi Valls

FER UN COMENTARI