Un alumne de l’Institut de Gelida assoleix la tercera nota més alta a la selectivitat

0
1595
Diego Hernándezé, a l'esquerra, en una foto d'arxiu acompanyat del seu germà, Sergio, qui ha aconseguit la segona nota més alta de l'Institut de Gelida a la selectivitat.

Un alumne de l’Institut de Gelida, Diego Hernández, ha assolit la tercera nota més alta de Catalunya als exàmens de selectivitat. Després d’haver aconseguit graduar-se de batxillerat amb una nota mitjana de 10, ha assolit un 9,7 a la fase general de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). A més, a la fase específica, en la qual se sumen les ponderacions per entrar als graus, la seva nota ha estat d’un 13,88 sobre 14.

No hi ha dubte que la nota li permetrà estudiar la carrera que s’havia marcat, un dels estudis amb la nota de tall més alta: el doble grau de matemàtiques i informàtica.

Hernández ha compartit el tercer esglaó del podi amb una alumna de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró, que també ha tret un 9,7 a la fase general. La nota més alta ha estat de 9,90 i l’ha obtingut un alumne de l’Institut Antoni Torroja de Cervera. Amb una nota de 9,8 hi ha quatre alumnes de l’Escola Joan Pelegrí (Barcelona), de l’Institut Jaume Vicens Vives (Girona), de l’Institut Antoni Torroja (Cervera) i de l’Escola Episcopaliana Mare de Déu de l’Acadèmia (Lleida).

FER UN COMENTARI