Un any, 365 “gràcies”

0
971

Demà passat, diumenge, farà un any que va néixer un fill. De fet, una reencarnació, perquè aquest ésser inanimat ja havia tingut una vida anterior, de 33 anys d’existència, fins que un dia se li va apagar l’espelma. Demà passat, diumenge, farà 365 dies que La Fura va tornar a sortir al carrer, a ser present a més de 200 fleques de la vegueria Penedès, per tornar a les cases com ho havia fet “sempre”, amb nou disseny, nous continguts informatius, i mantenint l’essència amb què s’havia fet popular. Demà passat, diumenge, la Terra haurà donat una volta sencera al voltant del Sol d’ençà que un equip reduït d’extreballadors de La Fura ens vam embrancar en el projecte anacrònic, a contracorrent, de crear, de recrear, un nou mitjà de comunicació en format paper, quan la tendència general és de tancament de mitjans per manca de lectors i de publicitat que els sostinguin.

Efectivament, el 2 d’octubre de l’any passat tornava La Fura, i un cop transcorreguda aquesta primera anualitat, és l’hora de donar gràcies. Pot semblar un tòpic però no ho és. O sí. Però ens plau fer-ho. Gràcies, en primer lloc, a tots els lectors per la bona acollida que vam rebre, que s’ha anat mantenint i que s’ha anat redoblant al llarg d’aquests mesos. Gràcies, en segon lloc, als anunciants que ens han fet confiança per publicitar els seus béns i serveis. Sense ells, no hi hauria Fura. I gràcies, en tercer lloc, a tota la bateria de col·laboradors, amics i amigues que ens han donat ànims, ens han encoratjat i que han fet les seves contribucions en forma d’articles, crítiques constructives, suggeriments, etc. Gràcies a tots.

I com que un mitjà de comunicació és i ha de ser necessàriament una cosa viva, permeteu-nos que aprofitem aquest espai per anunciar-vos, tan sols a nivell de tast, que un cop passat aquest primer any d’aprenentatge (sovint a base d’assaig i error) i de posar tot el temps del món i les nostres il·lusions al vostre servei, molt i molt aviat La Fura disposarà –ja tocava– de la seva pròpia pàgina web. Un nou canal de comunicació, una porta oberta al món, que farà companyia als nostres comptes de facebook i twitter, i que es podrà visitar a partir del 14 d’octubre sota el domini www.lafurapenedes.cat. Us convidarem a entrar-hi.

FER UN COMENTARI