Un any d’internament per agredir sexualment una dona durant el carnaval de Vilanova del 2017

0
623
Els fets van tenir lloc rere una graderia instal·lada a la plaça de la Vila.

El Jutjat de Menors número 1 de Barcelona ha condemnat a un any d’internament dos menors per haver agredit sexualment una veïna de Vilanova la nit del ball del Vidalot del Carnaval del 2017. Segons la sentència, a la qual ha tingut accés l’ACN, el magistrat considera provada l’agressió sexual i també un delicte de lesions. A banda de l’any d’internament, el jutge ha dictat un any més de llibertat vigilada pels dos acusats, un dels quals ja ha assolit la majoria d’edat.

Els fets van passar la matinada de dimarts a dimecres del Carnaval del 2017. La víctima era a la plaça de la Vila de Vilanova i es va separar del grup d’amics al voltant de les 4.30 h per anar a orinar. La dona va anar rere una graderia instal·lada a la plaça, prop d’unes porxades, quan, segons la sentència, un noi la va agafar pel coll i li va començar a fer petons a la boca, moment en què van aparèixer dos nois més que també la van agredir sexualment. Durant el judici, els dos processats van assegurar que no coneixien al tercer individu, que a hores d’ara segueix sense ser identificat.

La sentència relata que els tres joves la van despullar a la força, descordant-li la jaqueta i abaixant-li els pantalons, i assegura que actuaven tots tres de forma similar, agredint-la “per torns” mentre ella no es podia moure, tant per l’actitud dels agressors com per l’estat de “xoc” en què es trobava.

Després dels fets, la jove va retrobar-se amb el grup d’amics, a qui va explicar el que havia passat. Aquests la van tranquil·litzar i la van acompanyar a casa. Va ser l’endemà quan va denunciar els fets a la policia.

FER UN COMENTARI