Un bus llançadora gratuït connectarà el centre amb la zona esportiva durant la Festa Major de Vilafranca

0
319
// Arxiu La Fura.

Coincidint amb la Festa Major de Vilafranca, l’Ajuntament ha anunciat que posarà en marxa un servei de bus llançadora d’anada i tornada entre el centre de la vila i la zona esportiva.

El bus, que serà gratuït, farà un itinerari circular i sortirà del carrer General Prim amb Font dels Alls en direcció a la Zona Esportiva cada vint minuts, és a dir, tres expedicions cada hora. De tornada de la Zona Esportiva, el bus farà parada al carrer Eugeni d’Ors amb Avinguda Catalunya i a la plaça del Penedès. Segons el regidor de Mobilitat, Aureli Ruiz, el servei té el doble objectiu “d’oferir a la ciutadania un servei nocturn de transport públic per gaudir dels concerts i, alhora, que ho pugui fer de forma segura”.

El servei començarà a funcionar la nit del 26 d’agost i s’allargarà fins a l’1 de setembre, adaptant-se als horaris dels diferents concerts que s’han programat a la zona esportiva. Durant el Festival Gloriós, l’horari serà d’onze de la nit a tres de la matinada; els dies 29 i 30 d’agost, el servei estarà en funcionament des de la una de la matinada fins a les sis; i la resta de dies, el 31 d’agost i l’1 de setembre, d’1.20h a 5.20h.

FER UN COMENTARI