Un concurs d’Instagram de balcons verds i florits a Vilafranca

0
829

L’Ajuntament de Vilafranca organitza “Vilafranca Natura al balcó”, un concurs d’Instagram de balcons naturalitzats que premiarà les millors fotografies o vídeos que es publiquin a Instagram des del dilluns 11 de maig i fins al diumenge dia 21 de juny, amb l’etiqueta #VilafrancaNaturaAlBalcó.

L’objectiu és fomentar el verd urbà en balcons, finestres, terrasses, patis i jardins del municipi, en època de confinament. A banda dels beneficis múltiples que té tenir cura de les plantes, també es vol donar suport a floristeries i productors de planter tot fomentant les vendes en aquests establiments.

S’han establert dues categories: una primera categoria de Balcons i finestres, i una segona categoria de Jardins i patis interiors de Vilafranca. Així mateix també hi haurà un premi addicional per un balcó o jardí de la comarca de l’Alt Penedès. Per a cada categoria, s’han establert tres premis: un 1r premi per un valor de 150 euros, un 2n premi de 100 euros, i un tercer premi de 50 euros, que es podran bescanviar per plantes i flors a les floristeries locals. El premi per jardí o balcó de la comarca serà també de 50 euros, a bescanviar en una floristeria de Vilafranca.

En aquest enllaç es poden consultar les bases del concurs: http://mediambient.vilafranca.cat.

FER UN COMENTARI