Un dissabte de compres amb descomptes i un mes de tapes gastronòmiques als bars de Vilanova

0
258

El Gremi d’Hostaleria de Vilanova i Viu Comerç impulsen, amb la col·laboració de l’Ajuntament, sengles accions promocionals per afavorir el consum de tapes en bars de la ciutat i les compres en botigues també de Vilanova, respectivament. Totes dues es van presentar dilluns, a la zona comercial.

Vilanova Shopping Day

Per una banda, l’entitat comercial va presentar una nova edició del Vilanova Shopping Day, que serà aquest dissabte, de 10 del matí a 10 del vespre. Hi prendran part 67 comerços, que al llarg del dia oferiran descomptes i promocions especials per totes les seves compres. Descomptes que poden anar des del 5% fins al 50% en una segona compra. A més, com explica, Joan Galimany, president de Viu Comerç, per cada compra es lliurarà a la clientela un sobre amb una butlleta que pot tenir premi, o no. En total es repartiran 4.000 butlletes, de les quals 600 tenen premi, consistent en una tapa i una copa de vi en algun bar de la ciutat.

L’altra acció promocional del comerç local serà la segona edició de la ruta turística DesTaPa Vilanova, consistent en una ruta de tapes gastronòmiques per quinze bars de la ciutat. Tapes totes elles elaborades, maridades amb vins eminentment de la DO Penedès –però no només–, a preus d’entre tres i cinc euros. Cadascuna de les tapes ha rebut el nom d’algun element del patrimoni arquitectònic o escultòric de Vilanova (sovint proper en ubicació al bar que la servirà), i al llibret promocional hi apareix la foto de la tapa amb la seva descripció, el vi que s’hi vincula, on se serveix i informació i foto del monument que li dona nom. El DesTaPa serà del 3 al 30 de juny i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Medina, ha anunciat la intenció de fer aquesta promoció dues vegades a l’any, a la primavera i també a la tardor, per la Fira de Novembre.

FER UN COMENTARI