El FC Vilafranca comença una pretemporada en què aspira a pujar a 2a B

0
719
Plantilla del FC Vilafranca de la temporada 2020/21.

El FC Vilafranca ja porta uns quants dies de preparació i planteja una temporada amb les màximes aspiracions possibles. L’objectiu és ·ser ambiciosos”, va dir l’entrenador Ivan Moreno durant la presentació de l’afiliació del club amb el Lleida. S’entén, doncs, que és tornar a lluitar per l’ascens a 2a B.

Enguany la Federació Catalana de Futbol ha canviat el sistema de joc. Els 22 equips de 3a Divisió s’han dividit en dos grups. Els tres primers de cada lligueta formaran un grup de sis equips, i d’aquí, els dos primers pujaran directament.

D’altra banda, hi haurà també una segona fase entre els que van quedar del 4 al 7, els dos primers de la qual participaran en una tercera fase amb els quatre de la lligueta d’ascens que no hauran pujat directament, i d’aquí en sortirà el tercer que pujarà a 2a B. Lluitaran per evitar el descens els que a la fase primera quedin entre el 8 i l’11 dels dos grups. La lliga començarà el 18 d’octubre.

La columna vertebral de la temporada passada es manté. Es queden el porter Casamajor, Víctor Oribe, el central Fontanils, també Èric Via i Gerard Boira. Són baixa Jordi Oribe, Amantini, Xavi Civil, Juli Serrano, De la Torre i Sergi Masqué, i de moment només han fitxat el veterà davanter Toni Cunill, procedent del Peralada. Actualment als entrenaments hi ha fins a 29 jugadors, amb molts que estan a prova per tal de determinar quins acaben fitxant. També hi haurà cedits del Lleida.

Fins ara el degà penedesenc ha jugat tres partits de pretemporada (va guanyar 0-1 a Moja i va perdre per 1-0 al Prat i davant del Nàstic de Tarragona juvenil, que juga a Divisió d’Honor). Dissabte jugarà a Horta i dimecres, contra l’Espanyol B de 2a B.

FER UN COMENTARI