Agents dels Mossos d’Esquadra de Vilafranca han detingut aquest migdia un jove vilafranquí i l’han traslladat a la comissaria, on l’han mantingut aïllat.

El jove havia participat a la manifestació del passat 1 d’octubre a Barcelona, quan es commemorava el primer aniversari de les violentes càrregues policials als ciutadans que es disposaven a votar al referèndum d’independència. Des dels Mossos d’Esquadra se l’acusa de desordres públics, atemptat a l’autoritat i agressió a un membre de les forces de l’ordre, i per aquest motiu actualment es troba declarant a la comissaria.

Alerta Solidària, organització antirepressiva de l’Esquerra Independentista, està donant suport al detingut i ja ha posat a la seva disposició una advocada, i de moment no té constància que hi hagi hagut detencions similars. El jove haurà de passar la nit a comissaria i demà a les 10h del matí se li prendrà declaració als jutjats de Vilafranca.

Avui, a les 20h del vespre s’ha convocat una concentració de suport al detingut a la plaça de la Vila; i demà dimecres a les 10h del matí es farà una altra concentració davant dels jutjats de Vilafranca, coincidint amb les declaracions de l’acusat.

Fotografia: Aina Martí-ACN

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI