Un Laus d’or 2020 i dos de bronze per a l’estudi de disseny penedesenc Bildi Grafiks

0
367

L’estudi de disseny Bildi Grafiks ha guanyat un Laus Or i dos de bronze en l’edició d’enguany dels Premis Laus, que es van celebrar dijous de la setmana passada, en aquesta ocasió de manera virtual. En aquesta 50a edició dels premis internacionals de disseny s’hi havien presentat 1.257 projectes.

El projecte premiat amb un Laus Or va ser per l’exposició que va realitzar la cooperativa medionenca al Centre d’Art La Panera de Lleida, per celebrar els seus 15 anys. L’exposició “Bildi, dissenyant entre l’artesania i la indústria gràfica” mostrava 150 projectes que han definit el caràcter de l’estudi, podent-se fer una idea de la seva trajectòria. L’exposició també tenia un espai pels més petits, la miniPanera, a on hi havia projecte “Woodpixel Priniting System”, creat pel mateix estudi. És un material pedagògic i creatiu que permet experimentar amb peces de fusta, lego, tinta i una premsa manual, podent fer peces gràfiques al moment, convertint-se en regals de l’exposició. Finalment, a l’exposició hi havia una mostra dels treballs realitzats per Bildi per clients penedesencs com l’Ajuntament de Vilafranca, el Vinseum, els disssenys per Inadaptats, els llibres dels Castellers de Vilafranca, Cal Bolet, etc.

Els projectes de Bildi guardonats amb bronze van ser la memòria anual de Mercabarna, “Mercabarna, al ritme d’una ciutat. Memòria de sostenibilitat 2018”, en la categoria de publicació corporativa; i el disseny gràfic de l’exposició “Renau. El combat per una nova cultura” per El Born CCM de l’Ajuntament de Barcelona, en l’apartat de gràfica aplicada a espais.

Amb aquests premis, Bildi acumula en els seus setze anys de trajectòria més de 90 premis nacionals i internacionals.

FER UN COMENTARI