Un llibre i un documental pels 30 anys de processons de Diumenge de Rams al Vendrell

0
202

Enguany es commemora el trentè aniversari de la celebració de la processó de Setmana Santa al Vendrell, concretament el Diumenge de Rams. Tres dècades consecutives esdevenen ja una tradició, i l’Hermandad de las Penas del Vendrell ho ha volgut celebrar amb l’edició d’un llibre i la producció d’un documental recopilatoris.

El projecte parteix de dos membres de la Hermandad, Álvaro Quirós i Iker Sánchez, que van tenir la idea de recuperar tots els documents i fotografies existents d’aquests trenta anys de processons de Setmana Santa al Vendrell. Aquesta és la base del llibre, que aplega la vessant més històrica. És una autoedició, produïda per la Impremta Ramon. El documental, per la seva part, l’ha produït TV El Vendrell també a partir de les imatges antigues existents i se centra en aspectes més relacionats amb la devoció. Té una durada de 18 minuts.

L’acte de presentació del llibre i del documental Fervor y humildad. 30 años de Hermandad es farà aquest dissabte a les 8 del vespre a l’església de Sant Salvador, amb intervenció de l’Agrupación Musical Virgen del Consuelo, i posteriorment retransmès en diferit per la televisió local.

FER UN COMENTARI