Un pacient de l’hospital del Vendrell, ferit per un incendi en la seva habitació

0
325
Foto: Policia Local del Vendrell.

ACN.- Un pacient de l’hospital del Vendrell ha resultat ferit amb cremades en pit i coll per un incendi en la seva habitació, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’habitació es trobava en la tercera planta del centre hospitalari i ha cremat la cortina de la mateixa. El foc ha obligat a evacuar 42 pacients que estaven ingressats a la mateixa planta, sense que cap d’ells hagi resultat ferit.

Segons la Policia Local, el foc s’hauria pogut originar pel contacte d’una cigarreta amb una bombona d’oxigen. La principal hipòtesi és que un pacient hospitalitzat en aquesta àrea per a malalts de Covid s’hauria encès una cigarreta mentre estava connectat a l’oxigen, el que hauria produït l’explosió. En aquest moment, la resta de persones ingressades a les habitacions de la tercera planta, pacients de Covid, han estat traslladades puntualment a d’altres habitacions o a l’extrem del passadís.

Els fets han passat a quarts de dues de la matinada i al cap d’una hora i mitja ja han pogut tornar a les seves habitacions. Els Bombers hi han treballat amb cinc dotacions. Pel que fa als danys materials, només ha quedat afectada la paret de l’habitació.

FER UN COMENTARI