Un policia local dels Monjos, presumpte implicat en un cas d’abús a menors

0
1505
Imatge d'arxiu. // FOTO: ACN

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha iniciat un expedient disciplinari a un policia local del municipi “per haver comès, presumptament, un delicte dolós que està sent investigat judicialment”. Segons diverses informacions rebudes en els darrers dies a la redacció d’aquest setmanari, el delicte estaria relacionat amb un presumpte cas d’abusos sexuals reiterats a dues menors d’edat, efectuats a l’Hospitalet de Llobregat.

En un comunicat emès ahir, el consistori de Santa Margarida i els Monjos ha lamentat els fets i ha subratllat que “aquest fet no està relacionat en cap cas amb la tasca que desenvolupa com a membre de la Policia Local del municipi”. L’Ajuntament manifesta restar a l’espera de la resolució judicial corresponent i estar “adoptant les mesures necessàries per garantir el bon funcionament del cos de la Policia Local de Santa Margarida i els Monjos”.

Segons les informacions rebudes l’home hauria estat detingut pels agents dels Mossos de l’Hospitalet a mitjans de juliol, arran de la denúncia provinent de la família afectada. L’agent actualment no es troba en servei actiu i se li ha retirat l’arma de foc.

FER UN COMENTARI