Els cinc administradors de la Festa Major de Vilafranca ja han desvetllat el que serà l’eix de la imatge de la més típica, que enguany està sent elaborada per l’estudi gràfic Ladyssenyadora.

Laura Pascual, tècnica de Cultura, Igualtat i Agermanament de l’Ajuntament de Font-rubí i administradora per aquest 2019, va explicar que Ladyssenyadora havia guanyat el procés de selecció i que, a més, “el seu projecte s’ajustava molt al que nosaltres volem transmetre”. L’estudi compta amb un recorregut de pes en el món del disseny i ha rebut diversos premis, cosa que assegurava “confiança en la seva feina i una garantia de qualitat”.

Raimon Benach, membre de Ladyssenyadora juntament amb Montse Raventós i Jordi Roca, va explicar que aquestes festes tenen la intenció de jugar amb la cultura del menjar i que busquen un estil que agrupi les varietats, un menú i el pop art. Per Benach, la imatge serà un receptari amb un “festival i cabaret de gustos, on podríem partir de fer un brou amb les relíquies de Sant Fèlix i parlar de cuina àrab remuntant-nos als orígens dels gegants”.

L’equip ja ha presentat un primer vídeo promocional, on es pot veure un vilafranquí gaudint de la tronada del 29 mentre menja Peta-Zetas, els caramels que reaccionen amb el contacte amb un líquid fent un soroll efervescent i petites explosions.

 

FER UN COMENTARI