Un recital, quatre busos a Perpinyà i domassos de l’ANC de Vilafranca

0
1023

L’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) de Vilafranca té un mes de febrer molt actiu. En primer lloc, noliejarà quatre autobusos el dissabte 29 de febrer per assistir a l’acte “La República al centre del món”, que es farà a Perpinyà, amb la presència de l’eurodiputat i expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. Els busos sortiran a les 7 del matí i tornaran el mateix vespre, amb venda de tiquets (al preu de vint euros) a Ca la Madrona, Estanc Solsona, Llibreria l’Odissea, Autocars Vendrell i Forn Mitjans.

A més, aquest dissabte també enviarà una delegació a donar suport al veïnat que porta setmanes tallant la Meridiana en protesta per la repressió a l’independentisme.

Una altra activitat programada és el recital/obra de teatre 39, el primer Nadal d’exili, que es farà el 14 de febrer al Teatre Cal Bolet, que serà una lectura dramatitzada i espectacle a partir d’un recull de proses i poesies publicades al 1939, publicades en diaris i revistes de l’exili, d’autoria diversa.

Finalment, l’ANC ofereix gratuïtament els dissabtes a la parada del mercat estelades i domassos de balcó amb el lema “Exigim que es respectin els nostres vots”.

FER UN COMENTARI