Una cinquantena d’actes lúdics, festius i culturals durant la campanya nadalenca a Vilafranca

0
164
L'alcalde Pere Regull i el regidor de Comerç Joan Manel Montfort.

A Vilafranca es faran una cinquantena d’actes de caire lúdic, festiu i cultural entre primers de desembre i Reis, segons informa l’Ajuntament. Uns actes que a banda de poder-se consultar on line, es podran trobar als 10.000 programes que s’editaran, que es repartiran entre els escolars de la ciutat i als edificis municipals.

Divendres de la setmana que ve, 3 de desembre, comença aquest mes d’actes amb l’encesa de llums de Nadal als carrers del centre i amb l’obertura de la Fira de Santa Llúcia, que torna a la rambla de Sant Francesc, després que l’any passat s’hagués hagut de traslladar a la plaça de Santa Maria, per la pandèmia, i que s’allargarà fins al 21 de desembre. També s’estrenarà a la plaça de la Vila la cançó “Una estrella i un camí”, assajada a les escoles. L’endemà s’obrirà la pista de gel, i a partir d’aquí, s’aniran succeint actes tradicionals com el mercat d’artesania (dia 12), la Fira del Gall (18 i 19 de desembre) o la cavalcada de Reis.

La Fàbrica de Joguines del Patge Raimon obrirà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, amb entrades al preu de dos euros per als infants i de quatre per als adults. Altres actes seran la tiona gegant solidària de la rambla de la Girada, els tallers de Nadal i oficis medievals que es faran al claustre dels Trinitaris, el taller d’elaboració d’estendards medievals i l’espai Insòmnia a Cal Monsarro i l’estel fugaç itinerant Gemínid, pels carrers del centre.

FER UN COMENTARI