Una dona mor en un incendi a la Múnia

0
508
Els bombers en l'actuació del passat divendres a Castellví de la Marca. // BOMBERS

Divendres passat hi va haver un incendi en un habitatge al carrer Quatre Cantons de la Múnia (Castellví de la Marca), segons informa l’ACN. Els bombers van rebre l’alerta del foc al voltant del migdia i van desplaçar un total de nou dotacions al municipi.

Quan els bombers van arribar a l’immoble van trobar-se que el foc ja estava totalment desenvolupat i que havia cremat la pràctica totalitat del pis incendiat, un espai de 70 metres quadrats situat al tercer pis de l’edifici. Al pis van trobar el cos d’una dona sense vida, i la resta de veïns van poder sortir pel seu propi peu a excepció d’un que es va refugiar a la teulada i va ser evacuat amb l’autoescala dels bombers.

El SEM va desplaçar sis unitats al lloc dels fets, i va atendre cinc persones amb afectacions lleus que no van requerir trasllat a cap centre hospitalari. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra es fan càrrec de la investigació i les diligències judicials, i els bombers van activar el Grup d’Estructures Col·lapsades per si l’estructura de l’immoble hagi quedat afectat pel foc.

FER UN COMENTARI