Una exposició de Josep Guinovart i el teatre de Fel Faixedas, propostes cultural de l’estiu al celler Jean Leon

0
99

El Celler Jean Leon, a Torrelavit, ha preparat per aquest estiu un seguit de propostes culturals que es desenvoluparan a l’entorn de les seves instal·lacions. La programació s’estrena amb la inauguració de l’exposició de Josep Guinovart, ‘Sunset Jazz’, que tindrà lloc el divendres 2 de juliol a les 8 del vespre. Es tracta d’una selecció d’obres inspirades en el Jazz que es podrà visitar al museu del celler fins al mes de setembre. El dia de la inauguració, l’exposició serà comentada per Maria Guinovart, filla de l’autor.

La segona proposta cultural que ha programat Jean Leon gira al voltant del teatre. L’actor Fel Faixedas i el saxofonista Pep Poblet presentaran l’espectacle ‘La força d’un destí’, una adaptació del llibre de Martí Gironell que narra la vida de Jean Leon, fundador del celler. L’obra es podrà veure el dijous 8 de juliol a dos quarts de deu del vespre.

A banda d’aquestes dues propostes, durant el mes d’agost tornen les activitats per observar estels. Coincidint amb les llàgrimes de Sant Llorenç els dies 12 i 13 d’agost es podran fer una observació amb les explicacions d’un astròleg expert i es podrà gaudir d’un sopar amb música en directe.

Més enllà d’aquestes experiències singulars durant els mesos d’estiu, el celler ofereix visites, tastos i activitats per gaudir de l’entorn i descobrir el paisatge del Penedès amb bicicleta, patinet elèctric o segway. També hi ha activitats culinàries i enològiques, en què el visitant té l’oportunitat de fer d’enòleg i elaborar un cupatge per crear el seu propi vi a partir de les diferents varietats cultivades a Jean Leon. Una altra dels serveis que ofereix aquest celler és el Wine Bar que obre cada dia de les 12:30 fins a les 17 hores de dilluns a divendres, i fins a les 14:30 hores els dissabtes, diumenges i festius.

FER UN COMENTARI