Una fira com a punt de trobada d’aturats i empreses que busquen personal al Baix Penedès

0
682
Maria Jesús Sequera, Laura Roigé, Joan Sans i Kenneth Martínez, a la presentació.

Dimarts que ve tindrà lloc a l’hotel Nuba de Coma-ruga la primera fira de l’ocupació i l’emprenedoria del Baix Penedès, organitzada pel Consell Comarcal i la Cambra de Comerç de Tarragona, amb la complicitat dels ajuntaments de la comarca. La consellera comarcal d’ocupació, Maria Jesús Sequera, l’ha definit com un “aparador en què les empreses mostren els perfils professionals que els manquen” i on pot acudir tothom que busqui feina a la comarca, a presentar el currículum i fer una primera entrevista. També hi haurà dues taules per a assessorament de nous emprenedors.

Serà, doncs, un punt de trobada entre l’oferta i la demanda d’ocupació d’empreses del Baix Penedès. Ja hi ha trenta empreses apuntades (pràcticament al límit de l’aforament) i l’oferta és de 600 places i perfils professionals. S’hi pot assistir entre les 9 del matí i les 7 de la tarda de manera lliure o amb inscripció prèvia (al bànner del web ccbp.cat), que permet concertar les reunions prèviament. El Consell Comarcal noliejarà busos gratuïtament des de tots els racons de la comarca, prèvia inscripció als serveis d’ocupació dels respectius municipis.

La presidenta de la Cambra, Laura Roigé, considera que el moment de fer-se la fira és l’ideal ja que hi ha un bon gruix de les empreses apuntades que busquen perfils relacionats amb el turisme d’estiu. Dins la fira, que serà multisectorial, també hi haurà un parell de xerrades (de Gonzalo Bernardos i d’Emilio Duró), diversos tallers i la presentació de sis experiències d’emprenedoria.

El president comarcal, Joan Sans, ha recordat un cop més que el Baix Penedès “som la comarca amb més atur i ens cal un pla de xoc d’ocupació”.

FER UN COMENTARI