Una marató per complementar la ultramarató Valls de Mediona de BTT

0
1932
foto: Cursa-MTB Ultramarathon Series

El proper diumenge 22 d’abril tindrà lloc la terecra edició de la Ultramarató Valls de Mediona, que repetirà com a Campionat de Catalunya d’Ultramarató. La cursa tindrà enguany dos itineraris, dissenyats pel medionenc Llibert Mill, amb l’ajuda de Senglars de Mediona:

 un de 125 km i 3.500 metres de desnivell positiu, que és la ultramarató, i un altre de 65 km i 1.700 metres de desnivell, que vol ser una marató més popular que incrementi la participació. A hores d’ara, està previst que hi prenguin part 120 ciclistes.

Pujades i baixades fortes
La cursa de BTT començarà a 2/4 de 9 del matí des de davant del Pavelló Antoni Ramallets, de Sant Joan de Mediona i el lliurament de premis està previst per les 5 de la tarda, per bé que es donarà un marge màxim d’onze hores, fins 2/4 de 8 de la tarda, per tancar la classificació.

La Ultramarató passa per boscos, corriols i cingleres, amb fortes pujades i baixades. Sortirà de Sant Joan de Mediona en direcció a la serra de Clivelleres, baixa cap a Sant Quintí i gira cap a Vilanova d’Espoia i la Torre de Claramunt. A la serra de Feixes la cursa curta ja tornarà cap a Sant Joan, mentre que la llarga pujarà cap al Montagut i tornarà pels Ranxos de Bonany, Pontons i el puig Castellar, fins a Sant Joan.

La cursa de bicicleta de muntanya Valls de Mediona és organitzada pel Club Cicles Catalunya, amb la col·laboració dels ajuntaments de Mediona i la Torre de Claramunt.

FER UN COMENTARI