Una quarantena de navegants planten cara al mal temps a la Regata Tanit de Vilanova

0
330
Les dones són les protagonistes de la Regata Tanit. // CN VILANOVA

Les aigües de Vilanova i la Geltrú han acollit aquest cap de setmana la Regata Tanit per les classes Optimist, ILCA 4 i 6. Es tracta d’una prova exclusivament per a dones que, per primera vegada, el Club Nàutic de Vilanova ha organitzat conjuntament amb l’Associació de Dones Navegants Tanit.

Tot i que les condicions meteorològiques no eren favorables, més d’una quarantena de regatistes no s’han volgut perdre aquesta cita. Durant la jornada de dissabte es van poder celebrar tres mànegues d’Optimist i dues d’ILCA, però les navegants van haver de fer front a ratxes molt fortes de vent, superiors al 20 nusos, i que van provocar diverses bolcades. Diumenge, en canvi, el vent va ser molt variable, d’entre 4 i 8 nusos i de component sud, i es van poder fer tres mànegues d’ILCA i dues d’Optimist.

Les vilanovines van dominar la classe ILCA, pujant al primer esgraó del podi en les dues categories. En ILCA 4, Patricia Rodriguez va fer-se amb la primera plaça i en ILCA 6, la més ràpida va ser Verònica Ortiz. La jove Marta Stucchi, també regatista del CN Vilanova, va aconseguir la primera posició en sub-11. En Optimist, però, els premis se’ls van endur les visitants. La primera classificada en la categoria d’Optimist G2 va ser Agnès Hadzi, del Club Nàutic El Balís, mentre que en G3, la més ràpida va ser Cristina Ruiz del Club Nàutic Hospitalet-Vandellós.

FER UN COMENTARI