Una seixantena d’actuacions reforcen el VIDA com a més que un festival

0
342
FOTO: NEREA COLL

Aquesta setmana, diferents espais de Vilanova i la Geltrú acolliran el festival musical Vida, que enguany celebra la sisena edició i presenta una seixantena de concerts. Des de la seva creació, el 2014, aquest festival ha apostat per un cartell que combini artistes reconeguts amb propostes noves de qualitat, i any rere any ha anat afegint aspectes que facilitaven l’harmonia del festival amb l’espai on es du a terme.

La Masia d’en Cabanyes és l’epicentre del Vida, on el festival compta amb quatre escenaris (Estrella Damm, La Masia x Levi’s, La Cabana Jägermusic, La Cova Movistar) i el Vida Club; però també hi haurà concerts gratuïts a La Daurada i els visitants podran gaudir de la zona de pícnic i del music box del bosc.  A més, el festival disposa d’una zona de merxandatge, una de degustacions i un espai per als més petits, el Niu.

Els primers concerts d’aquesta edició comencen avui dijous a dos quarts de vuit amb els joveníssims Kids from Mars, dos blanencs que amb només setze anys ja s’estan fent un lloc al mercat de la música indie. Alguns dels artistes destacats del festival són els anglesos Madness i els argentins Él Mató A Un Policía Motorizado, així com Superchunk, The Charlatans o la Fat White Family; i en el panorama local el Vida repeteix amb Joan Colomo, El Petit de Cal Eril i Pau Vallvé; aportant també Carla, Cariño, Ferran Palau, Cala Vento i Carolina Durante, entre altres.

El festival s’allargarà fins el dia 6. A més, a partir del 10 de juliol ja es podran adquirir les entrades pel segon Secret Vida, que es durà a terme a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes. Tota la informació i horaris es poden consultar a la pàgina web vidafestival.com.

FER UN COMENTARI