Una trentena d’artistes del Penedès exposaran de l’1 al 10 d’octubre a Canyelles a la Biennal d’Ardhara

0
504
Obra exposada a la Biennal de 2019, a Vilanova.

Una trentena d’artistes de les tres comarques del Penedès històric participen a la Biennal d’Arts Plàstiques i Visuals Ardhara, que té lloc a Canyelles de l’1 al 10 d’octubre. Són autors de diferents disciplines (dibuix, pintura, escultura, gravat, fotografia, joieria, tèxtil i instal·lacions) que han estat seleccionats pel jurat per mostrar la seva obra durant l’exposició col·lectiva que s’instal·la a la Sala Multicultural de Canyelles.

L’exposició s’inaugurarà aquest divendres a les 7 de la tarda en un acte en què es lliuraran els premis als tres guanyadors del certamen: el primer de mil euros, el segon de 500 i el tercer, de 200.

La Biennal de 2021 agafa el relleu de les edicions celebrades anteriorment a Vilanova, el Vendrell i Vilafranca, organitzades per l’entitat Ardhara, que aplega diferents artistes del territori amb l’objectiu de promoure l’art contemporani que s’està creant al Penedès i el Garraf. En paral·lel a l’exposició,  s’ha preparat un programa d’actes pels dos caps de setmana, que inclou una mostra d’obres d’alumnes de l’Artífex, una demostració de rakú, la jornada literària i una sessió de música i art.

FER UN COMENTARI